Poddnytt

Positiv Psykologi med Benjamin och Emelie

Toppnotering på iTunes

9/2 Igår släpptes avsnitt 13. Vi har nu i två avsnitt pratat om perfektionism. Perfektionism kan tyckas vara något eftersträvansvärt och positivt man faktum är att forskningen pekar mot ett helt annat håll. Hittils har perfektionism kunnat kopplas till depressioner, ätstörningar, självmord, utbrändhet och till och med utvecklandet av psykopatiska störningar. Vi har märkt att intresset för detta område varit stort hos våra lyssnare och hoppas att vi kunnat bidra till något positivt.

 

15/1 Idag har vi medverkat i P4 skaraborg och pratat om podden och positiv psykologi. Kul att podden uppmärksammas i radio tycker vi! Här hittar ni ett smakprov från intervjun. Vill ni lyssna på intervjun i sin helhet så hittar ni oss ca 2h 40min in i P4 Skarborgs morgon program den 15/1.

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=97&artikel=6345891

 

11/1 Vi vet inte riktigt vad som hände men helt plötsligt hamnade vår pod högt upp på topplistorna och vi har nu snart haft 50.000 lyssnare. Snart släpper vi avsnitt 10 som kommer bli ännu ett frågeavsnitt. Det händer mycket spännande med podden just nu. Vi hoppas att vi snart kan berätta för er om planerna framöver.

 

28/12 Årets sista avsnitt ligger nu ute på dom vanliga ställena. Vilket fantastiskt år vi haft. Över 20.000 spelningar av podden och mycket fin respons. Något vi inte hade kunnat drömma om när vi startade detta projekt. GOTT NYTT ÅR på er alla!

 

17/12 nådde vi 17.000 spelningar och nerladdningar av podden! Målet är att fortsätta publicera ett nytt avsnitt var annan vecka även nästa år.

 

9/12 Podden har fått en ny omslagsbild. Den tidigare var inte helt optimal i storlek och format vilket gjorde att podden inte lyfts fram i blickfånget på iTunes. Vi hoppas att vi snart sens där igen. Vi har också abitionen att på sikt skapa en roligare omslagsbild men var sak har sin tid.

 

6/12 Vi planerar för ett frågeavsnitt i podden. Undrar du över något som har med lycka, välmående, utveckling eller kanske hjärnan att göra? Då är du välkommen med din fråga till info@positivpsykologipodden.se

 

17/11 nådde vi 10.000 spelningar och nerladdningar av podden. 4 avsnitt finns nu tillgängliga och avsnitt 5 spelas in 19/11.

 

6/11 Vi har under dagen legat på en hedrande 32:a plats över alla poddar i hela iTunes. Vi är super glada att så många vill lyssna på oss.

 

5/11 Vi vet att ljudkvaliten inte varit den bästa men hoppas nu kunna komma till rätta med detta nu då vi investerat i en riktigt bra mikrofon. Nu ska vi bara lära oss alla inställningar =).

 

9/10. Premiär av vår pod. Den finns även snart på iTunes.